Nieuwe praktijkhouder

Beste patiënten,


Graag wil ik mij hierbij aan jullie voorstellen. Mijn naam is Zjwan Alkema-Rashaan. Sinds 1  mei 2021 werk ik twee dagen in de week als huisarts in de praktijk van dokter Pijpers. Ik heb mijn geneeskundestudie en opleiding tot huisarts in Rotterdam gevolgd. De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken als vaste waarnemer gewerkt. Gedurende mijn loopbaan heb ik in het bijzonder veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van kindergeneeskunde, dermatologie, gynaecologie, ouderenzorg, longgeneeskunde en het bewegingsapparaat. Mijn passie voor het huisartsenvak is niet alleen gelegen in de medische kant van dit beroep, maar in belangrijke mate ook in het opbouwen van een goede en langdurige relatie met de patiënten. Ik kijk er naar uit om u te leren kennen en met goede zorg bij te staan.

Zjwan Alkema-Rashaan